John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Kristendom, Sverige

Bilden som säger mer än man tror

Såg denna bild på vår finansminister och lade märke på en sak, hur hon hade satt fast den svenska flaggan. Korset i flaggan pekar nedåt. Man kan tro att detta har gjorts av misstag, men vet man hur dessa verkar så gör dom detta medvetet. Att hon har satt flaggan som hon gjort visar vad hon tycker om oss svenskar eller kristendomen och faktiskt öppet visar vem hon tjänar. För det är precis allt vad det handlar om, varför Sverige ser ut som det gör.

För innerst inne hatar hon oss över allt annat och bryr sig inte om hur det går för oss. Hon bryr sig inte om att folk dör i Corona, lever som fattig pensionärer, brottsligheten, sjukvård eller skola som inte fungerar och alla andra problem i samhället. Även om hon har ett trevligt yttre men låt inte er luras för det är bara en fasad för att lura oss något som dessa är mästare med. Något som oftast är mycket enkelt för majoriteten vet inte vad de har att göra med, för de tror inte att dessa saker finns eller vad vi har att göra med. Det finns makter i denna värld som vi inte vet eller ser öppet utan verkar i det fördolda, utan att vi vet vem de är, men ibland så visar de vem de hör hemma hos och tjänar. Orsaken till att de gör det, är att de vet att få lägger märke till det och ännu färre vet vad det betyder.

Orsaken till att vi har alla problem i Sverige idag, är just att dessa som faktiskt hatar oss svenskar och kristendomen och det är trots att en majoritet av svenska folket tyvärr är ateister. Men eftersom så många är ateister så har vi inte heller något skydd för dessa utan de kan faktiskt verka nästan ostört förutom några få som verkligen vet vad som försiggår mitt framför näsan.

Sanningen är att dessa skrattar år oss och tycker om att visa sin överlägsenhet och att vi inte förstår något. De visar sina symboler öppet, säger saker som inte vi ofta förstår och därmed kan de fortsätta med sin korruption och hån mot oss. Sedan så lyssnar få på de som vet och förstår, men istället ofta förlöjligar dom för att var konspirationsteoretiker.

Samma sak med denna bild, flaggan symboliserar Sveriges undergång eller nedgång. För de som ligger bakom hatar oss svenskar liksom kyrkan. De ser oss som ett hinder, ett problem att överkomma och de vill få oss att lida på olika sätt. Men sedan vill de inte att vi inte ska opponera oss emot förfallet. För då anklagas man för att vara högerextrem.

Detta är vad som försiggår mitt framför oss och de vet att vi inte utgör något större hot, framför allt när många ofta är tysta och inte står upp emot detta och låter det fortsätta. För när man börjar prata om kristendom i Sverige så vill majoriteten inte höra, trots att de inte förstår och inte vet så mycket om kristendom utan enbart antar saker och ting eftersom de har hört så mycket från andra samt inom skolan, media etc.. en sak vet jag att så länge vi fortsätter att inte följa kristendomen så kommer förfallet att fortsätta. Antingen lever man under gud eller under satan, för det finns bara dessa val.

Lämna ett svar