John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Sverige

Sverige – Du gamla, du fria

Sverige – Du gamla, du fria

Du gamla, du fria

Du gamla, Du fria, Du fjällhöga nord

Du tysta, Du glädjerika sköna!

Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord,

Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna,

Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna.

Du tronar på minnen från fornstora dar,

då ärat Ditt namn flög över jorden.

Jag vet att Du är och Du blir vad du var.

Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden,

Ja, jag vill leva jag vill dö i Norden.

Jag städs vill dig tjäna mitt älskade land,

din trohet till döden vill jag svära.

Din rätt, skall jag värna, med håg och med hand,

Din fana, högt den bragderika bära,

Din fana, högt den bragderika bära.

Med Gud skall jag kämpa, för hem och för härd,

för Sverige, den kära fosterjorden.

Jag byter Dig ej, mot allt i en värld

Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden,

Nej, jag vill leva jag vill dö i Norden.

”Du gamla, du fria” skrevs och framfördes av

Richard Dybeck år 1844. Texten författade han till en gammal folkmelodi från Västmanland,

”Så rider jag mig över tolvmilan skog”.

År 1910 författade Louise Ahlen ett tillägg på två extra

strofer. Dessa två verser är det dock få som kan sjunga texten till.

Men denna låt är inte vår nationalsång för Sverige har ingen

enligt lag som andra nationer något so kan ses som typiskt Sverige.

Sverige var en gång gett fint land att växa upp, men då var Sverige också ett mer homogent samhälle. Kommer ihåg från barndomen även om jag hade många problem så fanns det många trevliga saker som man hade det roligt med, fast då var det också mycket socialistindoktrinering men inte så mycket som nu och inte så destruktivt som idag. Idag ska man hata Sverige och alla nationalister eller patrioter, de som egentligen gör något helt normalt att älska sitt eget land och dess folk mer än andra. Vilket inte betyder att man skulle hata andra folk.

Idag så har man alla dessa militanta feminister som indoktrineras i att se män som ett hot och ett hinder. Sedan klimat hotet som dagens unga indoktrineras så mycket att en del inte tycker att det finns en idé att plugga för vi kommer att gå under i alla fall. Låg barnafödsel och sedan massinvandring som spär på problemen medan våra pensionärer ska leva i fattigdom. Men idag så ser man inte Sverige, man går på stan och ser nedgången, ser korruption genom statens bortslösande av resurser både ekonomiskt och även mänskligt. Men det ligger i dagens agenda i Sverige att bryta ned och förstöra precis som socialism alltid gör och gör en mer beroende av staten.

Vänstern som kommer med sitt hat, okunnighet och naivitet och anser att de alltid har rätt att både hota och slå personer med i deras ögon fel åsikt.

I Sverige idag så är det som om något demoniskt har tagit över, våra journalister ljuger, politiker bedrar och sviker och våra företagsledare visar knappast någon kärlek till Sverige utan lätt säljer våra bolag till utlänningar. Snart har vi inget Sverige kvar för allt vad som är svenskt vill maktens folk få bort. Så nu ska våra barn tvingas in i att kanske gå i skolan bland hatiska utlänningar som kommer att mobba de svenska ungdomarna. För ja det är inte svensken som är rasistisk utan alla dessa utlänningar ifrån mellanöstern.

En sak som jag tänker ofta, är att med det svenska folkets tysthet och att bara acceptera situationen som vi befinner oss i skulle gör oss till ett utmärkt folk att leva i en diktatur för få ifrågasätter. Medan de som hänger med makten står upp och säger sitt för att få känna lite beröm för man tror man gjort något positivt. Men de bedrar sig, det är dom som är på fel sida, men de lyssnar bara på de tillåtna källorna som vår statstelevision och våra bedragare media.

Har under lång tid haft känningar på att något är riktigt fel i vårt land och tyvärr så har det mer och mer visat sig vara sant. Vi har i Sverige ett demoniskt styre som göra allt för att bryta ned och förstöra. För det är något fruktansvärt ont som har tagit över, det är som om alla personer i maktposition hatar allt med Sverige och att de alla på något sätt arbetar för en och samma agenda. Det är en känsla som är fruktansvärt att känna och framför allt få bevis på det nästan dagligen. Man läser om hur skolan lärare, rektorer och andra att de är så socialistiska och anti svenska, gång på gång så stöter man på samma sak. Inom vårt rättssystems så favoriserar man utlänningar genom att man ger våldtäktsmän korta straff om inte fallet skrivs av. Medan man jagar hellre personer med i deras syn, fel åsikter då man faktiskt bötfäller och straffar alla som säger något om en utlänning men om en utlänning kallar en svensk för t.ex. svennehora så händer inget.

Man kan nämna fall efter fall, område efter område som det är likadant, det är något ont och jag kan bara säga att det är något mer än några socialister som styr, utan något mer hemskt och cyniskt i görningen, en känsla som har hade länge men växt sedan jag blev kristen något som jag är glad för idag.

Jag vill ha mitt Sverige tillbaka det som jag växte upp med!

Lämna ett svar