John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Kristendom

Katedralen i Nantes i brand

Ytterligare brand i en katedral denna gång i Petrus och Paulus katedral i Nantes , förra året så brann Notre Dame och även här så är det troligen att den var anlagd av individer som hatar kristendom. Det är tydligt att det finns individer som hatar och vill få bort kristendomen, med alla tänkbara medel. Efter BLM och Antifas attacker mot kyrkor i USA så är det inte så konstigt att samma sak händer i Europa.

I Frankrike men även andra kristna länder så angrips kristna symboler av antikristna individer som hatar allt vad dessa kyrkor symboliserar.  Om de är satanister, muslimer, vänsterextremister och andra som begår dessa brott så visar de vem som styr dessa handlingar. För de alla arbetar för samma agenda och samma ursprung.

En sak är säker är att vi kommer att se många liknande attacker mot kristna symboler, som kommer att bli fler i framtiden då de antikristna makterna tar över alltmer.

Branden i katedralen

Lämna ett svar