John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Europa, Sverige

Nigeria kan rädda Europa från framtida åldersfälla

Påståendet från DN att afrikans immigration ska rädda EU, för att vi i Europa har en åldrande befolkning och att vi skulle få problem med försörjningen, men tittar man på verkligheten så är det tvärt om. Det de inte pratar om är hur flexibel en marknadsekonomi är och att den justeras efter efterfrågan. Det egentliga problemet är hur finanssektorn fungerar och att vi i Europa är skuldsatta.

Hur ska de kunna hjälpa oss när de inte klarar av att bygga upp sina hemländer. Afrika är fattigt och det har sina orsaker vilket man inom media, vänstern och andra PK folk som inte accepterar verkligheten. Det har inte bara att göra med enorm korruption utan hur dessa länder styrs, ofta med väldigt byråkratiska och socialistiska regeringar som bromsar den ekonomiska utvecklingen. Samt även i-ländernas bidrag som också bidrar till problemen. För ett lands utveckling har att göra med i den grad man behöver utvecklas, får man hjälp så behöver man inte ta tag i saker och ting själv.

Afrika har länge hanterats som kontinenten med problem och alla goda människor (i deras ögon) har gjort allt vad de anser är rätt, ge enorma bidrag utan egentliga krav som inte heller har uppmuntrat till egen utveckling. Man har skickat ned kläder, pengar och annat till dessa länder. Men inte insett att man oftast skapar fler problem med bidrag eftersom man inte påtvingar förändringar i dessa länder, något som Afrika behöver.

En massimmigration löser inte allt men skapar också problem som exempelvis de problem med ekonomiska klyftor mellan folkgrupper, något man kan se i hela världen där man har en så kallad multikultur. Man kan se hur afrikaner i syd Afrika behandlar vita, med alla mord på farmare och vita, samt all den rasism som dessa utsetts för. Varför skulle inte det som inträffar i dagens syd Afrika hända i Europa. Där ett folkmord på vita pågår utan att media bryr sig eller något annat afrikanskt land opponerat sig mot.

Det finns inget i denna värld som säger att vi måste ta in dessa och vi har inget behov av dessa immigranter och de kommer inte heller ge någonting till oss. Oftast hamnar dessa i bidragsberoende och inom lägre betalda arbeten. För egentligen så behöver vi i Europa inte ta emot någon ifrån Afrika eller något annat ställe. Som exempel Japan tar inte emot utan behåller sitt land homogent och vad är det för fel med det. Vi har som varje folk ett land för att vi ska kunna leva med vårt eget folk och inte mer eller mindre tvingas att leva med andra. Detta är inget rasistisk och är hur naturligt som helst som exempel så behöver man ju enkelt kolla på hur afrikaner tyckte om Europas kolonialism vilket afrikaner hatade varför skulle vi tycka annorlunda. Det räcker nu med immigration till Europa.

Antalet migranter i Europa

Frankrike          8000 0000 – 10 000 000

UK                       1 387 000         

Tyskland           936 000

Italien                1 140 000

Spanien             1 120 000

Lämna ett svar