John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Sverige

Dagens arkitekter – för oss hemska lådor, för dom finna hus

Själv hatar jag alla dessa hemska tråkiga fyrkanter till hus, framför allt att se dessa hemskheter i skärgården. Ibland så skulle man vilja spränga alla dessa hemska konstruktioner. Tycker at de är totalt smaklösa, tråkiga, fula monsters till hus som förstör omgivningen och förfular miljön. För mig så bryr jag inte så mycket om dessa i stan eftersom städer brukar vara fula.

Hittade denna hemsida om arkitekter. Tror faktiskt att många arkitekter är kulturmarxister som hatar allt vackert i alla fall för oss vanligt folk medan de lever i sina gamla fina hus med vacker arkitektur.

För mig är detta ett bevis om hur kommunism fungerar, de politiskt korrekta får bo vackert medan övriga får bo i misär. Det är inte helt så men detta är vad som anses modernt i dag.

Hur bor arkitekterna? – Lådmodernisternas dubbelmoral

Lämna ett svar