John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Sverige

Lamotte är en modig person

Lamotte är en modig person som gör ett bra jobb i att visa upp situationen i Sverige. Något som fler borde göra, men det är intressant att se vad som händer i dessa videos. Det är intressant att höra vad andra har haft för erfarenheter och vad som har hänt dom. Ofta känner man igen det samt hört vad andra har sagt i ens närhet.

Det är några händelser som man lägger märke på förutom några individers erfarenheter av dagens Sverige som är intressanta.

En intressant är en person som beskriver sig som en alban och som man ser i båda dessa videor. Han verkar vara där enbart för att försvara och bortförklara det som hänt som om det bara är osäkerhet och rädsla som orsakar detta. På något sätt så känns det som m denna person har en agenda som man sett så många gånger innan. Att tona ner och ge en annan förklaring till problemet med de kriminella gäng och att utlänningar överfaller trakasserar, sexuellt ofredar kvinnor och våldtäkter. Ärligt talat så skulle jag inte bli förvånad om han är utsänd av någon och det med tanke på hur han pratar och beter sig samt de erfarenheter jag har haft med liknande händelser.

Sedan har vi dessa aggressiva maskerade män som till stor del lätts vara väldigt aggressiva och hotfulla utan mycket motstånd. Är det så vår polis är emot dessa så är det inte konstigt med allt våld som skjutningar bombdåd, våldtäkter och annat våld som dessa orsakar. Medan polisen är passiv, de borde varit bättre på att lugna ner situationen men de gjorde lite för att få ordning på situationen.

Men ärligt talat så är det som händer i dessa videor något som händer många i dag. Har haft kollegor på mitt jobb som blivit rånade av dessa utlänningar, känner de som inte vill gå ut på kvällarna ensamma. Så har jag haft liknande upplevelser även om jag oftast rör mig i områden som är lugna och mer säkra än många andra.

Sedan så kommer det den vanliga ursäkten från media, som återigen tar parti emot svenska folket, denna falska media som alltid förvrider sanningen och undviker att ta upp samhällsproblemen men då hade väl SD blivit för stora samt vi hade inte hamnat i dagens situation och inte haft politiker som kunnat komma undan med sin korruption. Medan våra politiker ”blundar” något som jag personligen faktiskt inte tror på. Jag tror att allt det som händer i dagens Sverige är planerat och att man inte vill att vi ska inse vad som egentligen händer men det finns de som ser och förstår agendan. Själv så inser jag att detta är en agenda som man arbetar fram och ska bara genomföras. Man kan kalla den för globalism men det är bara ett namn för en agenda som har större mening och betydelse.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/zG3AXv/vi-behandlas-som-apor-pa-cirkus-inte-som-manniskor

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/stor-polisinsats-pa-kronogarden-ungdomar-kastar-bengaler

https://www.svt.se/kultur/facebook-plockar-ner-joakim-lamottes-video

Videorna att se själv

Joakim Lamotte: Om kravallerna i Trollhättan + Nyheter

Joakim Lamotte: Om rånen och otryggheten i Göteborg

Lämna ett svar