John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Miljö

Fordonsskatten chockhöjs igen

Agendan att tvinga oss att sluta köra bil fortsätter och nu vill MP få sossarna att höja fordonsskatten ytterligare efter att man höjde den i januari 2020. Det kommer att leda till att jobb försvinner och att de som bor på landsbygden kommer att få det allt svårare att bo kvar landet. Vilket är precis det de vill få igenom, för det sägs bero på att co2 orsakar global uppvärmning något som inte stämmer.

Miljöpartiet har en plan där vi inte ska får köra fossildrivna bilar efter 2030, då man vill att inga mackar ska sälja bensin/diesel allt för att i deras ögon bromsa co2 utsläppen. De anser att inga andra partier tar frågan på allvar men varför skulle man göra det, när hela tron på att co2 orsakar global uppvärmning en idé som vi indoktrineras till att tro på, med hjälp av enorm propagandaapparat.

En typisk skrämselpropaganda som kommer ut ifrån våra medier som inte är något annat än ett verktyg för att få igenom denna agenda. Media kommer som vanligt att enbart skriva om detta och att alla forskare står bakom, tysta all opposition, ljuga och förlöjliga alla som inte tror på denna lögn.

https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/0n0JpE/fns-klimatpanel-haven-kan-orsaka-global-misar

Man kommer att göra allt för att få oss att sluta köra bil och äga bil, båda är helt inom den agenda som man nu via MP arbetar för att få igenom.

  • 2019 så förbjöd man dieselbilar från att få åka i innerstan Stockholm
  • Man gör det svårare att ta körkort, svårare teoriprov samt att man sätter svårare krav för att klara uppkörning
  • Höjer p avgifterna
  • Bygger bort parkeringsplatser
  • Få oss att sluta äga en egen bil utan vara mer öppna för att äga en bil kollektivt som kommer att bli allt dyrare
  • Höjer trängselskatten
  • Höjer fordonskatten
  • Höjer skatt på bensin

MP arbetar aktivt för att få igenom sina mål och hur det kommer att påverka oss bryr de sig in om, de tycker inte att vi ska kunna bo på landet och äga våra hus.

https://www.gd.se/artikel/ledare-miljopartiet-gor-det-svarare-att-bo-pa-landsbygden-1

Tro inte på denna myt och lögn om att vi människor påverkar vädret genom co2, co2 är något som behövs för växter ska kunna växa så egentligen högre co2 värden hade bara varit positiva för miljön och allt som lever på jorden.

Lämna ett svar