John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Kristendom

Den sovande kyrkan

Kyrkan i Sverige sover och har mer eller mindre tappat intresse i vad som egentligen är kristendom. Istället för att praktisera kristendom och göra det som kyrkan är tänkt att göra, sprida det kristna budskapet och faktiskt skydda svenska folket emot de som vill oss illa. Dagens kyrka är mer intresserad av att hålla sig väl med opinionen och hänga med i olika trender. Som kristen är det viktigt att inte låta sig bedras av alla il läror som hela tiden kommer, utan hålla en fast tro som inte ändras efter några trender. Inte följa efter andra och framför allt inte de nya normerna och tåla kritik från icke troende eller böja sig för de som vill ändra kristendomen. Något som man har glömt bort utan tar tron på ett väldigt lätt och naivt sätt, där tron finns men inte på rätt sätt.

Problemet inom kristendom är att man har tagit in läror som strider emot det kristerliga budskapet och som idag är mer new age än kristendom. Ett bra exempel är pride som till och med Kristdemokraterna är med på. Något som visar hur illa det är med kunskapen om bibeln och vad den faktiskt lär ut. Att det ser ut som det gör, har flera orsaker men tyvärr så har man ofta inte förstått det kristna budskapet, för om de hade förstått det så hade de inte betet sig som de gör.

Som kristen så ser man mer och mer av liknande händelser inom den kristna världen. Man märker hur samhället blir mindre och mindre kristen och börjar ta in mer den gamla hedendomen utan att man vet om det. Något som tydligt bevisar att kristendomen i Sverige har tappat fokus på det som kristendomen handlar om och det är Jesus. Jesus kom för att skydda oss människor från ondskan som just har sitt ursprung i den hedniska religionen. Detta är något som är sorgligt att se och uppleva, att kristna i dagens Sverige och hela väst har tappat kontakten med den ursprungliga kristendomen.

Ett ytterligare och stort problem inom dagens kristendom är att kyrkan blivit mer politiskt. Kyrkan har blivit mer Vänster orienterad och det trots att socialismen alltid varit och är kristendomens fiende, för den har alltid varit antikristlig med dess ateism. Socialismen när den har fått makten har förföljt och mördat kristna. Medan kristendomen förespråkar mer ett samhälle där individen är viktig och personlig frihet något som socialismen inte tror på. Trots det så tror många kristna att Jesus var socialist vilket är helt fel, för läser man bibeln så inser man att allt handlar om individen och att det är den som står i centrum och inte det socialistiska kollektivet. Kristendomen är inte emot privat ägande utan är emot idoldyrkan som betyder att man har saker och ting som man sätter högre än kärleken till gud. Men har du något som är värdefullt men inte betyder något för dig så är det ingen idoldyrkan. Det är därför som det finns rika kristna.

Vad är tecknen på en vaken kyrka och som lever, är en kristendom som tror på Jesus och följer dess lära, som söker Jesus och förlåter en person som gör något fel emot en, vilket är en befrielse.  Att tro på gud i allt och låta sig vägledas av den helige anden som är verklig och använder bibeln eller församlingen som stöd och hjälp. I kristendomen så ska fokus ligga på just Jesus och hans lära om räddning från helvetet och inte dagens tro på att man inte ska såra en person. Men idag så praktiserar man en falsk kristendom som egentligen ett svek mot individen när man inte säger sanningen och hellre predikar något som är en lögn.

Det som är viktigt inom kristendomen och som leder till räddning är att man SJÄLV söker gud med bön, ber om förlåtelse för sina synder (vilket vi alla har gjort) samt döper sig i tron. Det är det som kyrkan ska syssla med, att få folk att se sanningen och VÄGLEDA medlemmarna till räddning och inte bara sitta i en kyrka med en ritual och läsa i bibeln och sjunga en sång som egentligen inte har någon verkan utan är mer en tidsförbrukning. På så sätt har kyrkan förlorat medlemmar och intresse. Istället borde kyrkan aktivt vara en del av samhället vara med i debatter stå upp för sanningen även om den är obekväm för många och då även mot politiker, media utan aktivt arbeta med att hålla mörkrets makter borta och skydda sina medlemmar. Kyrkan ska skydda och vägleda svenska folket rätt så att de se hoten och manipulationen och inte vara en del av etablissemanget om den praktiserar en antikristen politik.

En präst ska vara insatt i det som kan hota Sverige och dess invånare vilket varje präst har som sitt personliga ansvar att just skydda och vägleda. Helt enkelt praktisera riktig kristendom så att Sverige kan fortsätta att må bra.

En gång i tiden var jag en ateist som trodde jag visste mer än vad jag gjorde. Men idag inser jag att jag var helt okunnig i framför allt i religiösa frågor som kristendomen. Sanningen är att vara kristen är inte svårt utan något som jag tycker alla människor borde uppleva. Mitt liv har blivit bättre sedan dess men jag ser med sorg hur samhället är och hur man hör folk prata om kristendom och gud. Det bästa som kunde hända Sverige är en återgång till kristendom och den glädje som det ger.

Lämna ett svar