John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Kristendom, Media, Sverige

Det är något konstigt med Federleys alter ego samma som andra kändisar

Efter att det har uppdagats att Federley har varit ihop med en pedofil så har det skrivit mycket om det. Men det finns en ytterligare konstig sak som verkar inte tagits upp på samma alvar som dessa pedofila anklagelser och mörkläggning ifrån Centerpartiet. Det är inte så många som uppmärksammar detta trots att det bevisar att något inte står rätt till hos denne person. Ofta så är denna alter ego en person som har väldigt annorlunda personlighet än personen som denna alter egot lever i.

Alter ego är enligt Wikipedia.

Alter ego (latin för ”ett andra jag”), är ett andra jag, en ställföreträdare, som till exempel används av en författare i ett litterärt verk. En person med ett alter ego har två identiteter.

Det andra jaget är en förtrolig vän, som helt och hållet uppgår i ens tankegång och ger det korrekta uttrycket åt ens önskningar.

Ordet myntades i början av 1800-talet när dissociativ identitetsstörning först beskrevs av psykologer. En person med ett alter ego sägs leva ett dubbelliv.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Alter_ego

Trots att detta är ett alvarligt problem att en politiker har ett sådant och som i detta fall en transperson med namn Ursula. Det som många inte tänker på förutom att man tycker att det är bra underligt är vad denne alter ego är för något. Men det är inte konstigt för vi ska i dessa dagar acceptera personer med denna form av sexuella läggning.

Det finns flera kändisar idag som har ett alter ego eller en annan personlighet som en person med flera personligheter. Beyoncé Knowles har Sasha Fierce, Jennifer Lopez har Lola, Mark Wahlberg har Marky Mark, David Bowie hade Ziggy Stardust. Men den stora frågan är varför har flera kända personer alter ego eller en annan personlighet som tar över när de ska prestera eller göra en konsert, spela in en film, göra musik. För det finns massor av dessa alter ego inom kändisvärlden och det är en skillnad mellan ett alter ego i film som är mer en person som man spelar än att det är en personlighet som följer med personen hela tiden.

Det blir inte bättre av att detta uppmuntras i dagens samhälle som också blir allt mindre religiöst. För jag kan säga att detta inte är något normalt tillstånd för en människa att denne har olika personligheter. För det är något riktigt fel hos dessa personer som faktiskt låter denna personlighet ta över helt och som de brukar säga att de bara följer, hänger efter vad denna alter ego gör. Som om det var en riktig person som bara tog över och styrde denna kropp.

För det finns faktiskt enbart ett svar på detta och det är att något tar över och denne personlighet är inte något som man skapar själv utan mer på något sätt bjuder in i sitt liv. Har man själv sätt hur en person som man känt under flera år bara ändrar sitt beteende utan orsak. Att denne person är som en robot som bara gör saker som en mycket manisk person som måste göra saker och ting. Utan att denne kan hindra det och bara följer efter som om inte personen är där. Det är något som jag har funderat på länge men det finns en förklaring och den är oftast en svår accepterad framför allt av ateister och de som inte tror på dessa saker. Har man både känt, hört och sett de varelser som finns på den andra sidan som vi inte ser så vet man mer hur saker och ting är.

Jag kan av egen erfarenhet säga till 100% säkerhet att dessa personers andra personlighet är inte något som sitter i huvudet utan är en verklig händelse och en verklig personlighet som går in i dessa personer och styr dessa. Dessa varelser är inget annat än demoniska och de gör sådana här saker för att få ut något av dessa personer. Som kändisar som påverkar unga och deras personlighet, så denna demon gör personen de har gått in i till en sexig utmanande som med Beyoncé Knowles Sasha Fierce, eller som i fallet med Federleys Ursula som är transvestit. Eftersom han är politiker så kommer fler att ta efter och tycka att det är ok, att bete sig som dessa transpersoner gör.

För jag kan lova att dessa demoner gör allt för att få oss att gå emot bibelns gud s vilja att vi ska göra uppror, att vi ska förnedra oss på olika sätt. Att få oss att acceptera detta med pride. Det är bara att gå och titta på en pride se deras beteende och inse att något inte står rätt till hos dessa personer. Men idag ska vi vara toleranta mot dessa saker och de som sprider detta och vill få oss att acceptera detta är satanister. De kan vara en satanist, en medlem i hemliga sällskap som driver denna agenda.

Antingen så fick dessa personer denna demon eller så bjöd de medvetet in denne demon i deras liv som Bob Dylan och många andra kändisar som sålt sin själ till satan.

Musicians testify they sold their soul to the devil

https://www.youtube.com/watch?v=BJrTPQ0L3Aw

Did Bob Dylan sell his soul to the devil? Can you deal with The Devil! – Robert Johnson

https://www.youtube.com/watch?v=wW9NwQ7J4O0

Lämna ett svar