John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Uncategorized

IMF vill begränsa kreditvärdigheten för oliktänkande

Detta skriver IMF på deras hemsida.

The most transformative information innovation is the increase in use of new types of data coming from the digital footprint of customers’ various online activities—mainly for credit-worthiness analysis.

What is Really New in Fintech

Denna totalitära framtid som man vet ska komma. Kommer idag allt snabbare och man ser hur samhället faller allt snabbare in i denna ondska som maktens folk vill införa. Det är bara en fråga innan vi har ett samhälle som är med likt de gamla kommunistiska öststaterna.

IMF är bara en del av denna totalitära makts maktmedel att få som de vill. För vem klarar sig idag utan kreditvärdighet. För det finns inga hyresbostäder i första hand och att hyra i andra hand är både dyrt och osäkert. Sedan om man får sänkt kreditvärdighet var ska man då ta vägen. Bo hos vänner och släktingar, det går en kort tid men sen. Man kommer att få det riktigt svårt att finna en bostad samt även tack vare detta svårt att få jobb.

IMF Proposes Punishing Dissidents by Lowering Their Credit Score if They Go to Bad Websites

IMF Proposes Punishing Dissidents by Lowering Their Credit Score if They Go to Bad Websites

Lämna ett svar