John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

New world order, USA

Nu ska man straffa Trump supporters

Innan och efter valet i USA så har man inom demokrater och andra socialister pratat mycket om att straffa Trump anhängare. De anser till och med att en Trump anhängare har gjort sig skyldiga till brott, bara genom att rösta på honom. De anser att dessa har betet sig illa åt under de fyra år som Trump har suttit som president.

Men på vilket sätt skulle de har varit hemska eller gjort något fel. Dessa kommentarer man ser på nätet visar att dessa personer är i grunden väldigt hatiska och hemska personer. De accepterar bara deras personer i makten och är intoleranta emot personer som har andra åsikter.

Den demokratiske Alexandria Ocasio-Cortez kallar Trump anhängare för psykopater och brottslingar och anser att man måste sätta upp en lista med de som stöder Trump. Att man ska dokumentera allt vad dessa har gjort och skrivit.

Som en del media skriver om Trump och hans anhängare

The topic of revenge now swirls in the political ether in the wake of Joe Biden’s victory over Donald Trump. After four-plus years of Trump’s selfish, destructive, dangerous and vindictive “leadership,” there’s a strong desire to make not only him but his supporters pay.

One healthy way to see it is that America already did just that: The election was the revenge mechanism and Trump and his voters will now suffer the consequences that come with it.

Others say that simply isn’t good enough. Trump and his people, they insist, have to suffer.

https://www.fastcompany.com/90573491/biden-voters-to-maga-time-to-drink-your-own-tears

https://www.opindia.com/2020/11/joe-biden-democrats-donald-trump-accountability-project/

Man vill även sätta upp en domstol som ska döma de som varit i Trumps administration.

https://justthenews.com/politics-policy/we-have-list-anti-trump-activists-signal-coming-punishment-trump-associates

Fortsatt hat mot de som röstade på Trump.

Man kan faktiskt undra varför de tycker det vad har de konservativa gjort fel egentligen. Vad är det som är så fel på dessa individer som har dessa åsikter. Det kan inte förklaras bara av att de är socialister det måste finnas något mer bakom.

Det man har sett ifrån vänstergrupper, media och andra är ett kompakt hat emot Trump och de som stöt honom har uppmålats som tokiga, okunniga, rasister, nazister. De har under dessa år sagt att han är ett hot mot demokratin, han är en hemsk, narcissistisk, makthungrig person som skiter i sitt folk. När sanningen ska fram så har denna bild snabbt försvunnit.

För innan Coronakrisen kom så hade USA en stark ekonomi där minoriteter fick en större del av kakan. Samt att han gick hårt emot trafficking men det skiter dessa i för de till vänster är bara intresserad av en sak och det är makt. Makten är viktigare än allt annat, det ser vi så tydliga bevis på i Sverige hur vår regering med sossarna som offrar Sverige bara för att sitta kvar.

För att se deras hatiska tendenser gå in på Twitter och skriv in ”maga tears” och du kommer få upp enormt mycket hat. Det är en skillnad med att skämta och cynism som dessa visar upp.

Men finns det något att oroa sig för om Biden skulle bli president. Ja faktiskt med tanke på att Biden kommer om han blir president att avgå och lämna över till Kamala Harris som är en ren socialist om inte en kommunist. När vi har den situationen med en allt mer inskränkt yttrandefrihet och man vill hjärna fängsla personer som man anser med fel åsikter.

För det finns några oroande saker med denne Kamala Harris är att hon ska ha sagt, vilket jag inte kan konfirmera att man borde ”Rounding Up” Trump anhängare. Ärligt talat så skulle jag inte bli förvånad om det vore sant för man kan se ett tydligt hat emot Republikaner och kristna. Men det skulle behöva hända något stort som möjliggör en sådan händelse.

https://www.azgdaily.com/2020/04/19/kamala-harrisafter-we-impeach-we-round-up-the-trump-supporters/

Demokraterna är också ett parti som blir mer öppet socialistiskt och det märker man på hur de pratar. Sedan så har Biden också samarbetat liksom demokraterna med Kina.

Jag är tyvärr oroad över framtiden men det finns hopp kvar att Trump får sitta kvar, för gör han inte det så kommer många dåliga saker att hända i USA och världen. Denna New world order som man arbetar för att få till kommer man att arbeta hårt för att få till även om det kommer att skapa ett enormt lidande för en majoritet. NWO och denna agenda kommer att ta ny fart och då kommer det att vara svårt att vara en av de som är emot det.

Lämna ett svar