John 8:32  Ni ska lära känna sanningen, och sanningen ska göra er fria. Allt som händer i världen har sina rötter i religion och det är vad denna hemsida handlar om

Uncategorized

Hur långt in i uppenbarelseboken eller slutet har vi kommit

Om jag skulle säga att det vi ser hända i världen med allt ifrån politik då med Trump och globalism, immigration, hållbart samhälle med den påstådda av människan skapade klimatkris eller idag covid-19. Att allt detta och mer därtill har en religiös innebörd så skulle en majoritet skaka på huvudet och anse att man inte tänker rätt eller har hamnat helt fel. Men sanningen är att vi lever i det som står i bibeln i uppenbarelseboken och vårt nuvarande världs slut.

Så precis, hur långt in i bibelns uppenbarelsebok har vi kommit. För vi det som händer och ser man inte det så är man blind, något som en majoritet är, även kristna som i stort sett sover djupt.

Många tänker inte så mycket på religion eller för den delen kristendomen, vilket är en stor dundertabbe som många gör. Själv så tänker jag mycket på religion med religion menar jag de två religionerna som finns mysterieskolan och bibeln och hur den påverkar oss i vårt dagliga liv.

Själv så är jag kristen men jag följer inte en bok utan gud direkt, den levande guden över allt. Många tror att som kristen så tror man på en bok bibeln och inget annat, de har fel för bibeln är inte vägen till räddning utan det får man först om man ber gud om förlåtelse för att man vände gud ryggen och följde satan och sedan döps i tron.

Det man märker sedan man började undersöka och förstå varför världen ser ut som den gör, vilket jag började med runt 2010, så har mycket förändrats. Då trodde jag att det skulle dröja länge innan det inträffade, att den så kallade nya världs ordningen kom till stånd. Den åsikten har jag inte idag utan vi rusar mot vår undergång utan att en majoritet har ens en aning om vad som händer.

Uppenbarelseboken 6:1 Och jag såg när Lammet bröt ett av de sju sigillen. Då hörde jag en av de fyra varelserna säga med en röst som åskan: ”Kom!”

Apokalypsens fyra hästar

De har alla kommit!!

Enligt uppenbarelsen, Daniel och Sakarja så kommer världen att gå igenom perioder då satan och deras hantlangare styr. Dessa personer har en tro som har funnits länge och de tror på en religion som idag förstör allt, en religion med många namn men jag använder namnet mysterieskolan. Denna religion fanns sedan människans start när Adam och Eva åt äpplet. De kommer genom sina handlingar sätta igång det som står i bibelns uppenbarelsebok.

Den Vita hästen

Uppenbarelseboken 6:2 Jag såg, och se: en vit häst, och han som satt på den hade en båge. Han fick en segerkrans, och han drog ut som segerherre för att segra.

Den Röda hästen

Uppenbarelseboken 6:3 Och när Lammet bröt det andra sigillet, hörde jag den andra varelsen säga: ”Kom!”

Uppenbarelseboken 6:4 En annan häst kom ut, en eldröd, och han som satt på den fick makt att ta bort freden från jorden så att människor skulle slakta varandra. Och han fick ett stort svärd.

Den svarta hästen

Uppenbarelseboken 6:5 När Lammet bröt det tredje sigillet, hörde jag den tredje varelsen säga: ”Kom!” Och jag såg, och se: en svart häst, och han som satt på den hade en våg i sin hand.

Uppenbarelseboken 6:6 Och jag hörde liksom en röst mitt bland de fyra varelserna: ”Ett mått vete för en denar och tre mått korn för en denar, men oljan och vinet får du inte skada.”

Den blecka hästen

Uppenbarelseboken 6:7 När Lammet bröt det fjärde sigillet, hörde jag den fjärde varelsens röst säga: ”Kom!”

Uppenbarelseboken 6:8 Och jag såg, och se: en gulblek häst, och han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden, att döda med svärd och med svält och med pest och genom jordens vilda djur.

När dessa hästar kommer så betyder det inte att de kom och försvann, utan de fortsätter att rida runt på jorden och skapa elände. Vilket betyder att eftersom samtliga har kommit så finns de kvar.

Den Vita hästen

Spanska influensan – Spanska influensan eller smitt koppor. En epidemi som skördade mängder av offer man pratar om upp emot 100 miljoner döda. En sjukdom som fortsätter skörda liv sedan den stora epidemin för 100 år sedan.

Den Röda hästen

Kommunismen – Dess symboliska färg är röd som i blod. Kommunismen och alla de olika socialistiska ideologierna inklusive nazism, fascism, liberalism som alla har skördat miljoner av liv sedan den kom. Denna häst kom för över 100 år sedan, när den skapade ett enormt lidande i Ryssland, öste Europa, Kina, Nord Korea, Cuba med fler. Man kan se hur denna ideologi har förött och dödat många människor, vi har Hitlers Tyskland, Lenin, Stalin, Mao Pol Pot och alla dessa ledare som skapade död och förintelse och fortfarande gör det. Sedan har vi de som har genom skolans indoktrinering tagit till sig denna ideologi i hela väst något som visar att hotet mot mänskligheten kommer från de som är lätta att lura med sig. För socialism leder inte till något gott.

Tillsammans under detta århundrade så har denna ideologi skördat över 100 miljoners människors liv och tillsammans med ww2 så ligger siffran närmare 200 miljoner.

Den svarta hästen

Islam – Deras symbol är svart. Genom terror dödar den och hotar folk till underkastelse. De som tror och följer denna religion har ingen kärlek till icke muslimer och ges rätten att ljuga precis som alla andra lögnare som socialismen och de som styr i det dolda.

Den sten som muslimer kysser i Mecka symboliserar Lucifer eller satan om man vill kalla honom för det. Denna sten finns i många hedniska religioner där man kysser deras gud som bl.a. Baal som är egentligen samma varelse som Lucifer.

Islam är i högsta grad en antikristen religion som är alla kristnas fiende. Att vi släpper in dessa i våra länder är en stor synd och skapar mycket lidande, för faktiskt muslimer har en egen agenda av att ta över.

Islam och därmed ALLA muslimer har även förnekat Jesus och därmed räddning ifrån helvetet.

Enligt de så har vi kristna missförstått Jesus även om varför skulle en islam vara rätt.

Uppenbarelseboken 22:19 Och om någon tar bort något från de ord som står i denna profetias bok, skall Gud ta ifrån honom hans del i livets träd och i den heliga staden, som det står skrivet om i denna bok.

Den blecka hästen

Den intressanta delen är denna ” han som satt på den hette Döden, och helvetet följde honom. De fick makt över en fjärdedel av jorden” något som tyder på att det kommer att hända flera saker pesten ser vi nu med Corona och även framtida epidemier samt vi kommer att se svält på olika ställen i världen samt också krig som kommer säkert orsakas av resursbrist och gamla bråk om gränser och maktställningar i världen.

Början med Coronaviruset. Ja nu börjar det och man hoppas att vi tar oss igenom denna epidemi så milt som möjligt men det är inget som säger att vi kommer att få fler och värre epidemier samt krig och framför allt svält i framtiden om samhällets funktioner inte klara av det. Men detta gäller hela världen och visa områden kommer att få svält och andra krig.

Detta är inte mina egna idéer utan fått det genom gud!

Vi ser idag att man vill att vi tar ett vaccin för att stop på denna epidemi och om man inte tar detta vaccin så kommer man inte får resa och kanske förlora sitt jobb. Vilket gör att detta virus är likt det märke som ska komma. Som gör att vi inte kommer att få handla eller få ett arbete om man inte tar det.

Uppenbarelseboken 13:17 så att ingen får vare sig köpa eller sälja något, utom den som är märkt med vilddjurets namn eller dess namns tal. 

Sedan så har vi många som säger att bibelns antikrists har kommit, vilket är ett ytterligare ett bevis på att vi står nära det slut som står i bibeln. Många skulle pecka ut Trump eller någon annan vilket är helt fel. Utan det är Obama usa förra president som är bibelns antikrist.

The Son of Perdition: Barack Hussein Obama (Part 1 of 2)

https://www.youtube.com/watch?v=NdUkLtwl_hI&t=544s

The Son of Perdition: Barack Hussein Obama (Part 2 of 2)

https://www.youtube.com/watch?v=3GpUW0CVGKA&t=27s

Detta är något som gör mig lite orolig för jag är en orolig själ. Något som jag verkligen hade hoppats hände senare men nu är vi i slutet som det står i bibeln. Så mitt råd är att sök gud och bli försonad. Du kommer inte att ångra dig, för världen kommer att gå alltmer utför och få det allt svårare. För en som har under de senaste åren försökt att förstå så är det faktiskt svårt att acceptera var vi är! Men en enorm trygghet att man hittat hem och faktiskt insett att man har haft fel om kristendomen och gud. Men jag är glad att jag gjort det riktiga och sökt sanningen även om jag tvingats tänka om en 180 graders vändning. Mitt råd ta steget varför inte testa om det finns något på den andra sidan som vi inte ser.

Lämna ett svar